Afscheid en het vliegen naar Christchurch

Op weg naar Osaka en Christchurch

Aller eerst nogmaals bedankt voor alle lieve woordjes, smsjes, krabbels, berichten in het gastenboek, etc. voor ons vertrek!

De wekker die vandaag om half 7 afgaat... Het is dan toch echt zo ver!

De laatste keer dat ik wakker word naast Sander! Wat overigens op dat moment nog steeds niet tot me doordringt!!!

Mijn lieve schoonouders die mee gaan om mij af te droppen!! Heel lief, echt super leuk dat jullie er speciaal voor vrij hebben gevraagd!!! Voel me wel een klein beetje speciaal!

Heerlijk genoten van de toeristische route naar Schiphol toe... Spannend... Zie ik mijn ouders en broer nog voordat ze gaan vliegen???

Daar zie ik dan een vrouw in een groene tirol trui (zoals jij dat vindt Sander) staan, dat kan niet missen dat is mijn moeder!!!

Gelukikig kon ik ze nog even een fijne reis toe wensen, want ja dat was natuurlijk ook de reden dat wij zo vroeg zijn vertrokken...

Betekent wel weer dat het wachten voor mij begon...

Brenda die ook nog even gezellig kwam, thanks Buddie!!!

We hebben onze tijd prima gevuld...

Vertrek pa, ma & Sebas.

Slik...

Boarding time 14:10 uur, ook al duurt het lang, aan wachten komt ook een eind...

Dus ja dan komt de realiteit pas echt naar boven... Weer gedag gaan zeggen!!!

Vorige keer heb ik het prima droog kunnen houden, maar dit keer is de situatie een beetje anders!

Uiteraard ga ik mijn vriend(inn)en en familie missen, maar je weet hoe dat zit en dat is al bekent... Met Sander is alles nieuw, nu niet denken dat ik aan mijn relatie met Sander twijfel... Het is gewoon een ultieme test waar je nu eigenlijk zo weinig controle over hebt...

Beangstigend/benauwend... Ergens geen controle over kunnen hebben en het aan het lot over moeten laten... Maar nogmaals ik twijfel geen seconde aan onze relatie... Sander is mijn alles!

Hoe ik dat weet?

Hoe hij naar me kijkt, die warmte, de gesprekken, de lol, het vertrouwen, het gestoei, de lieve kusjes, de intense momenten, etc. Dat gevoel wat daar bij mij allemaal los komt, dat maakt bij mij een hoop duidelijk...

Maar na vanmiddag kan ik echt zeggen dat ik overtuigt ben over ons...

De tranen die kwamen met echt de laatste knuffel en kus... Het weglopen bij je... Pfff moet er gewoon weer van huilen!!!

Overtuigend genoeg?!?!?

Lieve mensen ik kom even tot rust ga even proberen om te slapen, schrijf dadelijk weer verder...

Onder mijn nachtrust valt dit: geen oog dicht gedaan tot korte hazenslaapjes!

Maar goed dat mag de pret natuurlijk niet drukken... Ik ga nu 7 uur wachten op Osaka!

Al gammelend op mijn benen lopend naar de Japanse Airline Bali om daar mijn andere boardingpass te halen...

Zo toen was ik ineens klaar wakker!

Hoe meer de mevrouw van mijn ticket, visa, etc. zag hoe ernstiger ze begon te kijken... Slik... Is there something wrong? Geen antwoord... Nou geloof me... Ik had het even niet, allemaal gekke senario's aan het bedenken in mijn hoofd!

En wat er nou was??? Geen idee kreeg mijn boarding pass en kon doorlopen... Al lang goed...

Snel mijn email gechecked, opgefrist en toen een rustig plekje zoeken... SLAPEN!!!

Ben op een bankje gaan liggen en weg was ze! Heerlijk!

Half 5 boarding time, mijn window seat plekje opgezocht... En dan ga je zitten... Je billen zijn gewoon nog pijnlijk en gevoelig van de vorige vlucht en dan te bedenken dat je nog 11:45 uur moet zitten!!

Maar goed heb de film 27 dresses gekeken en een poging gedaan om the boy in the striped pyjama's te kijken, maar uiteindelijk toch in slaap gevallen!

Redelijk geslapen dit keer.

Na 2 tot 2,5 uur wachten op mijn ouders op Christchurch zijn we alle vier weer samen na onze snelle ontmoeting op schiphol!

Voor hun was de boarding time 09:50 uur, de tijd dat voor hun de reis begon!

Voor mijn ouders was de slaaphoeveelheid net zo hoog als bij mij! Sebas daar in tegen heeft redelijk geslapen!

Het wachten op de volgende vlucht was voor hun 13:00 uur, waardoor zij de tijd hadden om Singapore in te gaan...

Wat een warmte, een stap buiten en het zweet brak ze uit! Het was daar ongeveer 35 graden!

In de stad waren ze 's morgens vroeg druk in de weer om alles schoon te maken/houden vandaar dus ook een schone stad. Voor 11:00 uur 's morgens is het behoorlijk rustig in de stad, maar naar mate de winkels open gingen kwamen de mensen ook te voorschijn!

Buiten winkeltjes kijken om hebben ze nog een rondvaart gedaan... Waarbij ze allerlei gebouwen hebben gezien... Ze zijn nog richting een fjord gelopen, maar dat was niet zo heel bijzonder.

Door de warmte zijn ze maar weer terug gegaan naar het vliegveld.

De boarding time voor de vlucht naar Christchurch was 18:40 uur.

Het laatste gedeelte...

En daar werden ze door mij opgewacht!

We wisten niet hoe snel we naar ons hotel moesten gaan, wat waren wij er aan toe om lekker te douche en schone kleren aan te trekken!

Poplars, ons hotel, is prima,,, woonkamer met een 3 zitbank, 2 stoelen, tv, radio, eettafel, keuken, douche, 2x 2 pers. kamer. Heerlijk!

De mannen moesten eerst nog geschoren worden en wanneer iedereen lekker opgefrist waren zijn we onze Subaru Legacy op gaan halen...

Alles geregeld en wel, had ik de eer om te rijden!!!

Keep left Amanda! Knipperlicht zit rechts, rotonde's de ander kant op, bij het afslaan nogmaals bedenken keep left Amanda!!! Gelukkig wel een automaat! Maar toch bendenken hoe je moet autorijden en ook nog eens niet de weg weten is even lastig, maar heb ze veilig bij het hotel gebracht!

We zien wel wie er morgen gaat rijden, uiteraard wisselen we af!

Vanavond zijn we lekker uit eten geweest!

We hebben allemaal hetzelfde genomen, namelijk: Wild Stone... Wat dat inhoudt? Ieder krijgt een bord met in het midden een warme steen van wel 400 graden met wild erop. Dit keer was het wild geit en kangoeroe! Beide was heerlijk om te eten, maar aan kangoeroe zit net wat meer smaak! Uiteraard hebben we ook nog een dessert genomen... Mama had een taartje van hazelnoot, Papa Irish coffee, Sebas en ik hadden 3 verschillende smaken ijs!

Vergeet ik nou toch helemaal te vertellen dat we heerlijk korte broeken weer hadden vandaag!!! We denken dat het iets van 25 graden was! Omdat 's avonds de wind kwam aanwaaien werd het wel snel koeler, maar voor als nog prima vertoeven!

We hebben onze plan getrokken we gaan eerst naar boven en dan zo het eiland rond... Morgen (2 feb.) vertrekken we naar Kaikoura, waar we hopelijk walvissen gaan spotten, maar over dat horen jullie natuurlijk snel wat meer over!

Kussie von ons allemaal!

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer