Aftellen...

Joehoe nog negen weken werken!!!

Is het heel erg als ik zoooo aan het aftellen ben???

Het is niet dat ik het niet meer naar mijn zin heb bij Bon Bon, maar ben gewoon echt aan vakantie toe... (Tenminste ik denk dat het daardoor komt dat ik er niet zo heel veel zin meer in heb). Ik bedoel Februari mijn laatste vakantie gehad en gemiddelde werk weken van 50 uur breek je wel een beetje moet ik zeggen!!!

Dus ja ben wel verdient aan het aftellen!!! En wel verdient er een jaar tussen uit!!!

Een bizarre gedachte om dadelijk weer weg te zijn... Maar ook heel bizar om weer bij mijn vrienden daar te zijn... Van de week een sms gehad van Tarn... Hi Amanda Are you still coming over, next year???

Zo heerlijk om dan te zeggen dat ik nog steeds kom!!!

Heerlijk om Stacey, Mel, Bomber, Tarn, Dean & kids te zien en iedereen die ik vergeten ben... Oh hoe kan ik Big Steve vergeten!!! :)

Weer terug gaan naar bepaalde plekken, waar ik een hoop mooie herinneringen aan heb overgehouden... Het was voor mij in mijn backpack periode zo kostbaar om weer eens echt vrienden om me heen te hebben... Heerlijk gelachen, niet zo van die oppervlakkige gesprekken, ect.

Helaas heb ik hier ook het verlies van Paul Frank Malone moeten meemaken, maar had hem voor geen goud willen missen in mijn leven...

Ben wel bang voor wat het met mij zal doen om daar weer terug te zijn... Ik weet zeker dat het goed zal zijn voor mijn verwerkingsproces, maar toch weet niet of ik er emotioneel wel sterk genoeg voor ben om daar terug te zijn... En dat maakt het wel moeilijk...

Maar ook wel weer heerlijk om daar te zijn en het memorial van Paul, want ja ik zit daar wanneer het 2 jaar geleden is... Dus ook wel weer fijn om daar dan te zijn denk ik.

Maar goed hoe dat allemaal gaat hou ik jullie uiteraard van op de hoogte...

Hier in ieder geval weer eens een tussenverslag, voordat ik weg ga...

Kussie

Reacties 2

Brenda 22-11-2008 11:08

Buddie,

YOU CAN DO IT GIRL!!!!

Marleen 25-12-2008 22:05

Hey Amanda,
Ik moest ineens aan je denken, toen ik me bedacht dat het nu toch wel eens tijd wordt om foto's van mijn jaar Ozz in een album te gaan verwerken.. Je gaat bijna weer!! Meid, ik heb je maar een paar weken meegemaakt, maar ik denk dat je absoluut gaat genieten van het terug zijn in Australia.. Van zowel de mooie, als verdrietige momenten; it will be good to be back!! Enjoy, en hou ons op de hoogte!

Groetjes, Marleen

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer