Back in the hood!

Back in the hood!

Met Mel is het contact een beetje verloren gegaan toen ik eenmaal weer terug was in Nederland, maar het was heerlijk om haar te zien in Perth! Ik blijf met haar een nachtje in een hotel, wat haar werk heeft betaald! Ze moet namelijk vrijdag een cursus volgen en dan rijden we naar Broomehill.

We zijn lekker wat gaan drinken en hebben we heerlijk tijd om bij te kletsen!

Vrijdag lekker op het strand wezen relaxen en dan einde van de middag naar Broomehill...

Nerveus om iedereen weer te zien? Euhm ja! Een raar gevoel om de plek waar Paul is verongelukt te passeren? Euhm ja!

Ondanks dat het donker was en de plek niet echt goed kon zien, kreeg ik wel kippenvel!

Wow aan de buitenkant is "The Pub" geen steek veranderd!

Was nog niet uitgestapt of Stacey kwam al naar buiten gerend! Zo goed om haar weer te zien! Iedereen uiteraard! Batchie waar ik zoveel dart spelletjes mee heb gedaan en heel veel mee heb gelachen was er ook! Uiteraard hebben we een x aantal spelletjes gespeeld. Moet zeggen dat ik er nog van op stond te kijken dat ik vaak goed in de buurt zat van wat ik wilde gooien! Hahahaha...

Tja en dan komt Ann binnen...

Iedereen kwam naar the pub toe om elkaar te steunen toen we het tragische nieuws hadden gehoord. En eigenlijk konden wij elkaar nog niet zo goed, maar we wisten allebei wat Paul voor ons betekende... Nadat ze iedereen gehad had en bij mij een biertje bestelde gaf ik haar dat biertje en legde mijn hand op haar hand gewoon zo van: Klote en leef met je mee... En ze pakte me beet en geloof dat we toen wel tien minuten in elkaars armen hebben staan huilen!

En dan nu kwam ze binnen en ze gaf me weer zo een stevige knuffel, ze had tranen in haar ogen staan! Ik vond het gewoon heerlijk om weer zo een knuffel te ontvangen! Zo een van: we hebben dit allemaal meegemaakt, we weten hoe het is, etc. Je hoeft gewoon niets te zeggen of uit te leggen, ze snappen het... En weet niet of dat gevoel alleen, mij geruststelde of ook dat de herinneringen waar ik hem heb leren kennen etc. zo tastbaar zijn! Ik heb veel aan hem gedacht, maar op een heel andere manier als dat ik soms thuis deed. Het is rustiger, de boosheid is weg, het is een ander soort gemis geworden.

Hij is net als ieder ander mens geweest, maakt fouten eigenwijs en wil niet altijd van zijn eerste fout leren.

Dus ja het was stom om dronken achter het stuur te stappen.

En ja dat heeft hem zijn eigen leven gekost!

Maar hoe stom het ook was en hoe vaak ik thuis wel niet kon denken: Had ik maar...

Daar krijg je hem niet mee terug!

En daarom moet je de dingen wat je echt aan hem herinnerd koesteren.

Zoals hij lachte, danste, mensen entertainde, voor mij was, etc.

Dit alles mag ik echt blij zijn dat ik zo een geweldig persoon in mijn leven heb gehad!

Zoals een leraar kan zijn en zoals hij was heeft hij een les achtergelaten...

Voor jezelf niet en voor mensen die om je geven niet...

No Drink Driving!

Het is goed geweest om naar Broomehill te gaan en niet alleen vanwege Paul, maar ook zeker om Stacey en Mel te zien. We zijn alleen maar closer geworden en dan vooral met Stacey, omdat ik daar gewoon echt een week lang mee opgetrokken ben. Goede gesprekken gehad, maar ook super met haar gelachen. Kan haar en Mel ook zeker een vriendin noemen en dat zeg ik niet snel dat je dat van me bent!

Maar niet alleen heeft mijn Broomehill visit positieve punten op dit gebied... Maar ook zeker voor mijn relatie met mijn schatje Sander. De reis opzich is gewoon een test of het For Reall is.

Het is niet altijd gemakkelijk geweest om contact te hebben, omdat ik niet altijd bereik heb gehad in Broomehill of waar soms ook. Vond het verschrikkelijk om geen smsje te kunnen sturen wanneer ik naar bed ging! En nog erger toen ik echt vier dagen lang zijn stem niet had gehoord! Maar elke keer weer als ik hem sprak was het gewoon zo fijn om zijn stem te horen! En wanneer ik een beetje verdrietig was en hem aan de telefoon had, hing ik lachend op! Hahahaha en dat gevoel dat ik nu in mijn buik heb, nu ik zo zit te tikken over hem... *zucht* (L).: Soooo totaly in love :.(L)

Het is heerlijk om te zeggen dat ik helemaal voor hem ga! Lastig om dit uit te leggen, maar je moet dit niet verkeert begrijpen in ieder geval.

Vanaf het begin genoot ik van alles met hem, maar het was aan het begin heel erg moeilijk om iets te beginnen met iemand anders. Het gevoel was er voor hem, maar die verwarring was er ook. Op sommige momenten kwam ineens Paul weer in mijn hoofd. Wist niet wat ik daarmee moest of van moest denken. Betekend dit dat ik hier nog niet aan toe ben? Of zegt dit dat we niet bij elkaar horen? Die gedachtens maakte me gek aan het begin! Gewoon puur omdat je echt niet weet wat je er mee moet. Ik ben gelukkig een gevoelsmens en mijn gevoel was altijd positief over Sander. Die warmte die hij mij kon geven... En op een gegeven moment kwam Paul ook niet meer in mijn hoofd om alles weer even verwarrend te maken! Werd al snel heel overtuigd van onze relatie, maar toch is dit echt goed geweest om ook dit af te sluiten. Zoals ik hier boven al zei het is een ander soort gemis geworden. Ik weet nu zelf ook dat ik gelukkig mag zijn en dat ben ik zeker met Sander!

Schatje ik vind je lief, je maakt me vrolijk, je bent het voor me... Hou gewoon van je!

Ik heb ook besloten om naar huis toe te gaan. Wanneer het precies is weet ik nog niet, omdat er met mijn ticket iets geregeld moet worden. Daar hoor ik hopelijk meer over wanneer ik geland ben in Nieuw-Zeeland.

Ik heb na mijn Broomehill bezoek een voldaan gevoel over deze reis. Het is allemaal beter gegaan in Broomehill dan verwacht! Mijn reis twee jaar geleden was om zoveel andere redenen dan nu. Toen heb ik alles gezien wat ik graag wilde zien en nu heb ik mijn bezoek aan Broomehill gehad en mijn gevoel zegt dat het goed is zo, dus dan is het goed zo!

Dus ja sorry de verhalen gaan niet veel verder dan hier, maar daar staat wel weer tegenover dat ik jullie allemaal weer kan zien!

Misschien tot het volgende verhaal en anders zie ik jullie snel weer!

En uiteraard bedankt voor al jullie reactie was fijn om te lezen!

Kussie

Amanda

ps: ik hoop dat jullie genoten hebben van de verhalen!!!

pps: helaas nog niets bekent over mijn vlucht, morgen hoop ik...

Reacties 3

sander 07-04-2009 09:47

Ik hou ook van jou schatje...

sander 07-04-2009 20:21

We hebben genoten van je verhalen en vonden het leuk om over je schouder mee te kijken naar jullie belevenissen.
We zullen het missen maar we krijgen er wat voor terug.
Je gezellige aanwezigheid en je gulle lach dus dat komt zeker goed.
We wensen je een goede reis en hopen je snel weer in ons midden te hebben.
Veel liefs van ons allen.

Buddie 08-04-2009 12:57

Ik kan niet wachten tot je weer hier bent hihihihi

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer