Nationale Baaldag!

Waar gaan we heen?

Soms heb je van die dagen dat je wakker wordt en dat je gewoon van te voren weet dat het helemaal niks gaat worden deze dag! Nou zo een dag had ik vandaag (4 feb)!

Werd al echt bizar vroeg wakker, voelde me rot, mis mijn vriendje en ook nog eens zo een maandelijkse situatie... Dat alles bij elkaar was echt even teveel!!!

Sander, lieffie, dank je wel voor je lieve peptalk had ik echt even nodig! Hoop alleen niet dat ik jou verdrietig heb gemaakt, want dat was echt niet de bedoeling!

We zijn vanochtend om half 9 vertrokken richting Blenheim door naar Picton waar we nog een paar mooie foto's hebben gemaakt. In Picton zijn we nog naar een sea life aquarium geweest, maar dat was ook echt zo niet boeiend!!!

Papa die dan nog zegt: Dat kunnen ze net zo goed sluiten! Tja er zijn altijd van die gasten die daarin trappen net zoals wij!!! Hahaha...

Vanaf Picton zijn we via The Grove (naam van de weg) naar Havelock gegaan. Weer zo een mooie weg door, over, langs de bergen! Wat weer mooie foto's op hebben geleverd! Ondanks dat het weer een bewolkte en een regendag was!

We hebben eindelijk een plaats gevonden waar we willen gaan slapen namelijk Nelson! Eerst zijn we naar een hostel gereden The Bug. De naam kwam me al bekent voor, maar toen ik het zag wist ik het zeker... Hier had ik de vorige keer ook geslapen! Wist zelfs nog waar we sliepen, heel grappig om dat even terug te zien! Helaas geen plek vrij om te slapen... Zo heb ik alle hostels gebelt in mijn BBH boekje en alles zat al vol!

Ach ja dat kan er ook nog wel bij natuurlijk!

Na overleg zijn we gaan bellen voor het Abel Tasman NP om te kijken of ze daar nog een plekje hadden voor vanavond en anders reserveren voor de volgende nachten. De eerste die we belde zaten helemaal vol, nog twee hostels te gaan... Bij de eerste volboeking zakt de moed al aardig in je schoenen!

Toch nog een klein beetje geluk op deze baaldag!

We slapen vanacht en morgennacht in Kanuka Ridge! We hebben in ieder geval iets! Eenmaal hier aangekomen is het echt een leuk iets... Als we op ons balkonnetje staan hebben we een oerwoud als achtertuin! En voor hebben we weer de beruchte josti krekel orkest! Wat wil je nog meer?!?

Vanavond hebben we gekeken hoe we hierna gaan reizen, want ja 14 feb. moeten we weer voor 16:00 in Christchurch zijn om de auto te droppen! Dus nu even een stukje gepland, maar hoe we gaan reizen dat lezen jullie lekker later!

Morgen (5 feb) gaan we eerst Abel Tasman National Park exploren. Daar meer over in het volgende verhaal!

Kussie

van ons allemaal!

Laatste foto's

Reacties 2

sander susan en mika 05-02-2009 19:44

Wat is het weer heerlijk om jullie verhalen te lezen. Heel veel plezier en blijven schrijven hoor.

Nel 06-02-2009 09:18

Hoi allemaal, we denken aan jullie en lezen met plezier het reisverslag.
Blijf schrijven !

Liefs Nel

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer