Visum aanvraag...

Heerlijk zo een vrije dag!!!

Nu nog rustig de tijd om mijn visum aanvraag te doen, voordat de drukte losbreekt bij Bon Bon!!!

Alle vragen beantwoord of ik een strafblad heb, zwanger ben, genoeg geld heb, geen enge ziektes heb, ouder ben dan 18 en jonger dan 30 en zo kunnen we nog wel even doorgaan!!!

Om het land in te komen moet je kunnen aantonen dat je een bepaald bedrag op je rekening hebt staan... Een stuk minder als dat je nodig had voor Australie moet ik zeggen...

Misschien omdat het land kleiner is... Not sure...

Al wachtend op bevestiging... Zal wel goed komen...

Grappig om te horen hoeveel zin mijn ouders hebben om te gaan... Net terug van de ene vakantie en nu al vooruit kijkend naar de andere!!!

Wel jammer voor mijn broer en vader dat de formule 1 net is wanneer hun al weer terug zijn in Ned., ondanks dat mag het de pret niet drukken...

Het land is wel 100x mooier dan zo een formule 1 race, dat kunnen jullie van me aannemen... Eenmaal daar heb je er geen tijd voor om daaraan te denken...

Te druk met het ontkomen van de haaien, spinnen, slangen... Te druk met het genieten van de mooie watervallen, surfen tussen de dolfijnen, tussen de ijsbergen door klauteren... Te druk bezig met bergen beklimmen, wat blaren kunnen veroorzaken, benen die verzuren... Te druk bezig met autorijden en maar denken "Keep left", "Keep left"!!!

En zo kan ik nog wel 10 miljoen redenen bedenken dat je niet meer aan de formule 1 doet denken!!!

Heerlijk om weer zo bezig te zijn met een reis... Het idee om weer te gaan en te staan waar jij wil... Geen zin meer om op een bepaalde plek te zijn, prima je pakt je spullen en je gaat weer...

Soms heb je weleens de twijfel... Tenminste de twijfel...

Mijn vriendinnen die al samen wonen, verkering hebben, leeftijdsgenoten die al getrouwd zijn... Soms vraag je je weleens af: "moet ik me daar ook niet mee bezig houden?"

Maar goed aan de andere kant... Liefde moet komen, dat is iets waar je niet naar opzoek moet gaan...

Ik doe de dingen graag op mijn manier... Als jij de sloot in springt, spring ik je zeker niet achter na!!! Als jij rechts zou gaan uit eigenwijsheid ga ik links!!!

Ik hou van avontuur, van een uitdaging, nieuwe dingen een verandering op zijn tijd, heerlijk...

Maar toch soms heb je van die momenten dat je toch jou leven met die van iemand anders gaat vergelijken...

Nergens voor nodig, want ik ben trots op de dingen die ik doe... Sta overel 100% achter... Je doet soms dingen wat niet jou style is, maar is zeker een les voor de volgende keer!!!

Dus ja ik ga lekker reizen en ja ik woon nog gezellig bij mijn ouders thuis, tussen het reizen door... But who cares mijn ouders zijn hartstikke lief!!!

Reacties 2

Brenda 04-08-2008 20:19

haha en de twijfel dat ik je heel erg ga missen ?????
Nee hoor meid! ik ben naar mijn reis toe aan het leven is wel niet zo lang als die van jou maar toch haha heb er zin in!

Dikke kus

Hans Verhoef 24-01-2009 12:37

Hey Amanda,

Wil je bij deze je een fantastische tijd wensen daar In Australie.
Ik hoor van je..

Groetjes Hans Verhoef (Wartsila)

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer